Actief gekoerst in Aalburg

Op een mooie zaterdagmiddag probeerde Anouska met haar WaowDeals Pro Cycling de koers hard te maken tijdens de 7-Dorpenomloop Aalburg. Dat lukte ten dele, waardoor er moest worden gesprint.

Na 2 weken zonder koers stond Anouska vandaag aan het vertrek van de 7-Dorpenomloop Aalburg / Marianne Vos Classic. De koers in Noord-Brabant wilde niet echt ontbrandden. Anouska probeerde verschillende malen weg te komen, maar ze werd net zo vaak weer gegrepen. Ook haar WaowDeals Pro Cycling ploegmaats hadden weinig succes met hun aanvalspogingen. Er moest dus uiteindelijk gesprint worden in de straten van Aalburg. Lorena Wiebes toonde zich de snelste van het pak. Monique van de Ree miste namens WaowDeals net het podium en werd 4e. Anouska kwam na haar voorbereidende werk als 28e over de meet.

“We hebben geprobeerd om de koers hard te maken. Ik voelde me goed en heb attent gekoerst. Ben vaak in de aanval geweest en heb veel op andere pogingen gereageerd. Met de ploeg probeerden we het nog een paar keer op de kant te trekken, maar dat lukte helaas niet. De wind was te weinig aanwezig om voor verbrokkeling te zorgen. Dus kwam het tot een sprint. We hebben daarbij de kaart van Monique getrokken en die eindigde helaas net naast het podium”, deed Anouska na afloop verslag.

Foto`s van de koers staan in het foto-album ยป