Anouska veilig onderweg dankzij Auto Service Burdaard

De Westereense wielrenster is in volle voorbereiding op het seizoen 2019. In aanloop van dit seizoen is er alvast goed nieuws te melden. Voortaan kan Anouska dankzij Auto Service Burdaard met een eigen auto naar de koers of trainingen.

Anouska maakte de afgelopen jaren dankbaar gebruik van een bedrijfsbus van Drowa uit Dokkum om naar de koersen te rijden. “Met dit bedrijf heb ik een hele goede band. In de winter ben ik vaak samen met de eigenaar op pad om MTB-tochten te rijden. Erg leuk! Drowa wilde me blijven steunen met de bus, maar het leek mij handig om een eigen auto te hebben om naar de koers of trainingen te gaan.”

Anouska kende Peter Ytsma, eigenaar van Auto Service Burdaard en tevens een groot wielerfanaat. “Ik heb contact met hem gezocht en van het een kwam het ander. Het is super dat hij mij op deze manier wil steunen. We hebben samen een mooie auto uitgezocht en hebben deze laten bestickeren met zijn bedrijfsnaam en mijn eigen logo en foto. Echt top!”, aldus Anouska. Niet alleen Anouska is blij met de steun van Auto Service Burdaard, het genoegen is geheel wederzijds blijkt uit de reactie van Peter Ytsma: “We zijn blij dat we op deze manier de aanloop naar de wedstrijden kunnen verbeteren.”

Ondertussen gaat ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen door. Van 14 tot en met 24 februari trekt Anouska met Team Virtu op trainingskamp naar Italië. Het seizoen start voor Anouska echt op 2 maart met de Omloop het Nieuwsblad in België. “Ik ben heel erg trots en blij om in mijn eigen auto naar de wedstrijden te gaan en hiermee door heel het land te crossen! De auto is er klaar voor, ik bijna!”