Anouska naar Italië voor volgende koers

Na Australië, België, Italië en Nederland is Anouska weer op weg naar Italië voor haar volgende koers met WaowDeals Pro Cycling: de Trofeo Alfredo Binda. De koers is voor de fans via livestream te volgen.

De Women`s World Tour vervolgt zondag haar weg in Italië met de Trofeo Alfredo Binda. Deze Italiaanse koers gaat over 131 kilometer is opgeknipt in drie delen. Een aanloop van ruim 20 kilometer, gevolgd door een grote ronde van bijna 40 kilometer. Daarna komen de rensters op een lokale ronde van 18 kilometer met 2 korte, maar lastige klimmetjes. Deze ronde leggen ze vier keer af.  

“Twee jaar geleden reed ik deze koers voor het eerst. Het is een mooie koers met wat mooi klimwerk. De koers blijft echter vaak wel heel lang gesloten en brandt pas los in de laatste lokale ronden. Ik vind het altijd mooi koersen in Italië, dus ik heb er weer zin in!”, vertelde Anouska vrijdag net voor vertrek richting Italië. Naast Anouska komen Dani Rowe, Pauliena Rooijakkers, Riejanne Markus en Marianne Vos aan het vertrek namens WaowDeals Pro Cycling. 

De koers wordt zondag vanaf 14.30 uur live uitgezonden op de Italiaanse zender RAI Sport, maar is ook via livestream te volgen.