Creatief met thuisoefeningen

Door het Coronavirus is er lange tijd geen koers, maar Anouska blijft natuurlijk wel in beweging om lichaam en geest zo fit mogelijk te houden.

Vrijwel iedereen heeft met het Coronavirus te maken. Van ziekenhuizen tot scholen en van de horeca tot sportscholen. Het be├»nvloedt ons allemaal en er moet continu over worde nagedacht wat wel en niet kan. Koersen is er al enige weken niet bij en staat ook de komende weken nog niet op de planning. Maar een topsportlichaam moet natuurlijk wel fit blijven, dus Anouska blijft volop trainen op en naast de fiets. 

Normaal gesproken gaat ze voor haar core- en krachtoefeningen naar Health Center Plantinga in De Westereen, maar vanwege de maatregelen is deze locatie gesloten. “Ik ben heel erg blij met zo`n mooie sportschool als Health Center Plantinga bij ons in het dorp. Nu ik daar niet terecht kan, hebben ze mooie online lessen en schema`s bedacht om thuis toch een work-out te kunnen doen. Niet alleen handig voor mij, maar ook voor al mijn volgers en fans die zo fit en gezond kunnen blijven. Zelf ben ik ook creatief geweest met wat ‘gewichten’, bekijk de onderstaande video maar eens!”