Heroptreden in Luxemburg

Na een korte rustperiode staat Anouska komende vrijdag aan de start van het Festival Elsy Jacobs, een driedaagse in Luxemburg. 

Na de Waalse Pijl van vorige week nam Anouska even gas terug om de batterijen weer op te laden. En dat is goed gelukt! “Ik heb de fiets een paar dagen niet aangeraakt en heb veel tijd besteed aan andere dingen en activiteiten. Zo ben ik wezen wandelen, kanovaren en zwemmen. Het heeft me goed gedaan en de batterijen zijn weer goed opgeladen. Ik rijd voor de eerste keer in Luxemburg, dus ik ben benieuwd hoe het zal gaan”, sprak Anouska.

WaowDeals Pro Cycling start met Sabrina Stultiens als kopvrouw. Zij liet de afgelopen weken mooie dingen zien in de Ardennen klassieker en vindt in Luxemburg een parcours op haar lijf geschreven. Jeanne Korevaar, Riejanne Markus, Pauliena Rooijakkers en Yara Kastelijn maken de WaowDeals Pro Cycling equipe compleet.

De Luxemburgse rittenkoers begint vrijdagavond met een korte proloog over 2,8 kilometer in Cessange. Een dag later wacht de etappe van en naar Steinfort (97 kilometer). Zondag staat de laatste rit op het programma: Garnich – Garnich (111 kilometer).