Klaar voor de klassiekers

Normaal gesproken is het wielerseizoen eind september voorbij, maar nu komt er nog een maand met mooie klassiekers. Anouska is er klaar voor!

De Waalse Pijl staat dit jaar niet in het voorjaar geprogrammeerd, maar door de gekende omstandigheden pas eind september. De klassieker vormt nu de aftrap voor een maand met klassiekers als Luik-Bastenaken-Luik, Amstel Gold Race, Ronde van Vlaanderen en als slotstuk Parijs-Roubaix. Stuk voor stuk mooie, maar ook zware koersen. 

Anouska werkte na haar Franse koersweekend nog enkele goede trainingen af in Frysl├ón en is klaar voor de komende weken. “Afgelopen weekend heb ik samen met mijn broer Brian nog een trainingskoers gereden op het Kalverdijkje in Leeuwarden. Dat was een uurtje flink afzien, maar wel goed voor de benen. Gisteren zijn we met de ploeg naar ons teamhuis in Heerlen gegaan. We zijn klaar voor de Waalse Pijl. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan, maar ik heb er veel zin in. Na de koers blijf ik in Heerlen tot en met Luik”, aldus Anouska. 

De Waalse Pijl is online te volgen via Twitter (@flechewallonne). Het laatste koersuur is ook op televisie te volgen via Eurosport of Sporza.