Met scherpe blik naar Marianne Vos Classic

Na een goede trainingsperiode en een lenzencontrole is Anouska helemaal klaar voor de Marianne Vos Classic, die zaterdag 12 mei op het programma staat.

Het Festival Elsy Jacobs was eind april Anouska haar laatste wedstrijd van het voorseizoen. Daarna volgde een mooie trainingsperiode van bijna 2 weken, maar nu is het weer tijd voor de koers:  de 7-Dorpenomloop Aalburg oftewel de Marianne Vos Classic. Anouska trok vandaag eerst langs trouwe sponsor Optiek Van Es voor een lenzencontrole. 

“Zij ondersteunen ons al jaren met oogmetingen en contactlenzen. Vandaag heb ik mijn lenzen weer laten controleren, dus morgen sta ik met een scherpe en frisse blik aan de start. De afgelopen weken heb ik goed kunnen trainen. Ik heb weer zin om morgen te koersen. Maandag en dinsdag trainen we nog met de ploeg op de ploegentijdrit en daarna trekken we naar Spanje voor de rittenkoers Emakumeen Bira”, vertelde Anouska. 

WaowDeals Pro Cycling komt zaterdag naast Anouska met Inge Van Der Heijden, Yara Kastelijn, Monique Van De Ree en Pauliena Rooijakkers aan het vertrek van de koers over 110 kilometer.