Na Zweden volgt Noorwegen

Anouska en haar ploeggenotes van WaowDeals ProCycling blijven in Scandinavië rijden. Na de koersen in Zweden wordt er nu gekoerst in Noorwegen. 

De Ladies Tour of Norway roept goede herinneringen op bij Anouska. In 2016 won ze de derde etappe in deze koers, nam ze de puntentrui mee naar huis en werd ze derde in het eindklassement. “Het wordt mijn vierde optreden hier in Noorwegen. Ik kom hier graag. Niet alleen vanwege mijn succes in 2016, maar ook vanwege de mooie locaties. De ritten zijn altijd mooi. Ik kijk er naar uit om weer lekker te koersen”, klonk het bij Anouska een dag voor de start van de koers.

De Ladies Tour of Norway begint donderdag met een ploegentijdrit over 24,3 kilometer. Deze rit telt overigens niet mee voor het algemene klassement, maar is natuurlijk wel weer een mooie ervaring voor het WK. De profielen van de 3 ritten zijn heuvelachtig. WaowDeals Pro Cycling start met een sterke selectie en kan dus meerdere kaarten uitspelen.

Selectie WaowDeals Pro Cycling
Marianne Vos, Dani Rowe, Riejanne Markus, Pauline Rooijakkers, Jeanne Korevaar en Anouska Koster

Rittenschema
16/08, TTT: Aremark – Frederiksten Fortress (24,3 km)
17/08, rit 1: Rakkestad – Mysen (127,7 km)
18/08, rit 2: Frederikstad – Sarpsborg (127,7 km)
19/08, rit 3: Svinesund – Halden (154 km)

Hoe te volgen?
De Ladies Tour of Norway maakt deel uit van de Women`s World Tour. Op social media is de koers te volgen via de hashtag #LTON18. Ook wordt de koers uitgezonden op tv/internet, meer informatie hierover staat op de site van de organisatie.