Seizoen 2021 op punt van beginnen

Komende zaterdag rijdt Anouska haar eerste wedstrijd van het seizoen 2021, haar officiële debuut in de kleuren van Jumbo Visma Women.

Met de Omloop Het Nieuwsblad wordt het wielerseizoen 2021 op gang geschoten voor het damespeloton. Anouska staat met haar Jumbo Visma Women ploeggenotes aan de start van deze Belgische klassieker, die voor de 16e keer verreden wordt. Door de gekende coronamaatregelen wordt de wedstrijd zonder publiek verreden, maar gelukkig wordt de finale live uitgezonden op televisie. Het startschot klinkt om 13.45 uur in Gent, de finish wordt rond 17.30 uur verwacht in Ninove. 

Anouska heeft een goede winter kunnen draaien met trainingen op en naast de fiets. “Na ons trainingskamp heb ik thuis nog goed kunnen trainen. Met de winterweek heb ik veel op de MTB gereden en heb ik nog even kunnen schaatsen. Ik voel me goed en kijk erg uit naar de eerste wedstrijd. Het is toch altijd weer spannend zo`n eerste koers van het seizoen. Je weet dan pas echt waar je staat”, aldus Anouska.

Anouska en haar Team Jumbo Visma Women ploeggenotes verkenden donderdag het parcours in België. Na een rustige vrijdag kunnen ze dan zaterdag eindelijk los. De koers begint om 13.45 in Gent. Vanaf ongeveer 16.45 is de finale live op tv volgen bij Sporza op Eén.