Volgende halte: OVO Energy Women`s Tour

Met de OVO Energy Women`s Tour staat de volgende rittenkoers alweer te wachten. Zes dagen koers in Groot-Brittannië.

Na de voor Team Virtu succesvol verlopen Lotto Thüringen Ladies Tour maken Anouska en haar ploegmaats dit keer de oversteek naar Groot-Brittannië voor de volgende rittenkoers. De Britse koers maakt onderdeel uit van de UCI Women`s World Tour. De dames leggen in totaal 790 kilometer af, verdeeld over 6 etappes. Het parcours is veel op en af en het deelnemersveld is erg sterk. Anouska en haar ploeggenotes mogen zich dus opmaken voor een mooie koers. 

Naast Anouska komt Team Virtu aan de start met Barbara Guarischi, Sofia Bertizzolo, Katrine Aalerud, Rachel Neylan en Sara Penton. “Het is altijd een mooie koers hier in Engeland. Goed georganiseerd, veel media aandacht en veel fans langs de kant. Het parcours is wel altijd lastig en het deelnemersveld kent aardig wat grote namen. Ik hoop de vorm van Thüringen hier door te kunnen trekken. Ik kijk er naar uit”, sprak Anouska tijdens haar bootovertocht naar Groot-Brittannië.

Rittenschema
10/06, rit 1:
Beccles – Stowmarket (157,6 km)
11/06, rit 2: Kent Cyclopark (62,5 km)
12/06, rit 3: Henley-on-Thames to Blenheim Palace (145,1 km)
13/06, rit 4: Warwick – Burton Dassett (158,9 km)
14/06, rit 5: Llandrindod Wells – Builth Wells (140 km)
15/06, rit 6: Carmarthen – Pembrey Country Park (125,9 km)

Waar te volgen?
De koers is elke dag live te volgen via social media (Twitter & Facebook). Ook zijn er tv-uitzendingen gepland, zie voor meer informatie de website van de organisatie.