Volgende opdracht: Crescent Vårgårda

Na de criteriums van de afgelopen week is het nu weer tijd voor de Women`s World Tour. Anouska is naar Zweden getrokken waar ze zaterdag en maandag in actie komt tijdens de Crescent Vårgårda. 

Samen met haar WaowDeals Pro Cycling ploegmaats rijdt Anouska twee koersen in Zweden. Zaterdag staat er een ploegentijdrit over 42,5 kilometer op het programma, maandag gevolgd door een koers over 141 kilometer. De koers van maandag is opgedeeld in 4 ronden van 11 kilometer, een lange omloop van 53 kilometer met enkele onverharde stroken en ter afsluiting nog eens 4 ronden van 11 kilometer. 

Anouska kijkt uit om te koersen in Zweden (en later deze maand Noorwegen). “De criteriums zijn altijd leuk om te doen, vrij koersen en ook een goede training voor de komende koersen. Gisteravond zijn we aangekomen in Zweden. Vandaag rijden we het parcours van de ploegentijdrit, zaterdag is de wedstrijd. Daarna volgt maandag de wegwedstrijd. Na Zweden reizen we door naar Noorwegen. Ik kijk erg uit naar beide koersen. Vroeger ben ik vaak op vakantie geweest in deze landen. Prachtig gebied om in te koersen!”

De koers is via social media opnieuw goed te volgen.