Volgende opdracht: OVO Energy Women`s Tour

De volgende Women`s World Tour rittenkoers staat op het punt van beginnen. Anouska is met haar ploeg WaowDeals Pro Cycling de komende dagen actief in Engeland tijdens de OVO Energy Women`s Tour. 

Woensdag 13 juni wordt in Framlingham de OVO Energy Women`s Tour op gang geschoten. De vijfdaagse rittenkoers is een van de grootste en belangrijkste meerdaagse koersen van het seizoen. Anouska kwam in eerdere edities aan de start van deze koers en is ook dit jaar weer present met WaowDeals Pro Cycling. Samen met Jeanne Korevaar, Pauliena Rooijakkers, Danielle Rowe, Sabrina Stultiens en Marianne Vos gaat Anouska het WaowDeals-groen in de schijnwerpers proberen te zetten.

“Ik heb heel veel zin in de koers. Ik heb alle voorgaande edities al gereden en koers er heel graag. Deze koers leeft echt in Engeland, de sfeer is altijd fantastisch. Er staat altijd veel publiek langs de kant, ook heel veel schoolkinderen. Elk jaar is het parcours zwaarder geworden, dus ben benieuwd naar deze editie. Met de ploeg willen we een goede koers neerzetten, ik kijk er naar uit!”, sprak Anouska. Dinsdagochtend is ze naar Engeland gevlogen, waar `s middags de benen los gefietst worden. Woensdag barst de koers dan echt los. 

Etappeschema
13 juni: Framlingham – Southwold (130 kilometer)
14 juni: Rushden – Daventry (145 kilometer)
15 juni: Atherstone – Royal Leamington Spa (151 kilometer)
16 juni: Evesham – Worcester (130 kilometer)
17 juni: Dolgellau – Colwyn Bay (122 kilometer)

Hoe te volgen?
Bekijk de website van organisatie voor het laatste nieuws. Ook kun je de koers via diverse social media kanalen volgen: Facebook, Twitter, InstagramYouTube of de hashtag #OVOWT