Weer in gang geschoten!

Het seizoen zit er al een tijdje op voor Anouska. Na een welverdiende rustperiode is het weer tijd om de trainingen weer op te pakken.

Na een lang en druk seizoen mocht de riem er even af bij Anouska. Ze kon een lekkere poos rusten en vakantie vieren. De afgelopen week schoot ze weer een beetje in gang, om de week af te sluiten met een toertocht. “In de winterperiode vind ik het altijd heel fijn om in het weekend een mountainbiketocht te rijden. Het is heel afwisselend, lekker in het bos en dus een mooie manier van trainen. Zaterdag reed ik een tocht in Spier, georganiseerd door Habitat. Het was een mooie tocht van 60 kilometer. Het was erg gezellig met de mannen van Drowa en Habitat en ook het weer werkte lekker mee”, aldus Anouska.

Reis naar Israël
“Tijdens mijn rustperiode ben ik samen met ploeggenootje Jeanne een week naar ons ploeggenootje Rotem in Israël geweest. Het was een hele mooie vakantie, maar wel echt iets heel anders dan anders . Het is een bijzonder land met veel historie, dus om dat allemaal te zien was erg bijzonder. Rotem heeft ons rondgeleid. Echt super mooi dat we samen zo’n mooie week hebben gehad. In onze reis zijn we in Jeruzalem, Nazareth, Meer van Galilea, dode zee, Massada en Tel Aviv geweest.  Veel historische en speciale plekken dus. De dode zee was ook erg apart. Je bleef zonder enige moeite drijven”,  vertelde Anouska over haar reis naar Israël. Naast deze reis bracht Anouska veel tijd thuis door, zodat ze de batterijen weer lekker kon opladen.

Volgend seizoen
Na 4 geweldige jaren bij WaowDeals Pro Cycling (en eerder WM3 en Rabo-Liv) heeft Anouska afgelopen zomer besloten om volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Binnenkort volgt er meer nieuws over de stap naar haar nieuwe team.