Anouska on tour met Geomaat

Naast de MTB-wedstrijden voert Anouska tijdens haar (winter)trainingen ook diverse duurritten uit. Een daarvan deed ze zondag met de groep van Geomaat.

“Zondag ben ik op pad geweest met de groep van Geomaat. Baas Jolle Jelle de Vries zet elke zondag een mooie route door Fryslân uit. Dit keer trokken we vanuit Mantgum door het Noorden. Het tempo zat er lekker in. Hier en daar deden de mannen wat beulswerk op kop van de groep. Ze fietsen elke zondag ongeveer 90 tot 100 kilometer. Leuk om een keer mee te rijden”, aldus Anouska.

De groep trok via Leeuwarden naar Burdaard, waar halt werd gehouden bij het huis van Peter van Auto Service Burdaard, de trouwe autosponsor van Anouska. “Daar stond de koffie en appeltaart klaar, heerlijk! Tijdens onze koffiepauze begon het hard te regen, dus die pauze was prima gepland. Na de koffie nog even een fotomomentje en toen zijn we weer opgestapt. Via Hallum, Oude Bildtzijl, de Westhoek en Franeker trokken we weer naar Mantgum. Onderweg ging de gashendel nog even een paar keer open, dus het was een mooie geslaagde rit.”