Partners

Anouska rijdt haar wedstrijden in het shirt van Uno-X. Daarnaast wordt zij nog ondersteunt door enkele persoonlijke sponsoren:

Auto Service Burdaard
Dankzij Auto Service Burdaard – uw plek voor onderhoud, APK keuringen, (ver)kopen en reparaties van auto`s – reist Anouska vanaf begin 2019 veilig met haar eigen auto naar haar wedstrijden en trainingen.

Meer informatie: www.autoserviceburdaard.nl.

De Bruin Isolatie
De Bruin Isolatie B.V. is een gerenommeerd bedrijf met circa 20 werknemers. Het bedrijf beheerst alle technieken die voor de juiste isolatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn. 

Meer informatie: www.debruinisolatie.nl

Health Center Plantinga
Fitnesscentrum in Anouska haar woonplaats De Westereen. Plantinga biedt haar de juiste ondersteuning voor al haar krachtoefeningen. Het lidmaatschap krijgt ze al enkele jaren gesponsord.

Meer informatie: www.healthcenterplantinga.nl

Drowa
Drowa zorgt voor duurzame isolatie van woningen en bedrijven. Het bedrijf uit Dokkum heeft als trouwe partner jarenlang bedrijfsbussen ter beschikking gesteld voor Anouska, zodat zij met haar materiaal naar de koers kon gaan. Meer informatie: www.drowa.nl

Geomaat
Geomaat is een landmeetkundig ingenieursbureau, gespecialiseerd in landmeten & geodetische informatie, maatvoering in de infrastructuur, Mobile Mapping en de bouw. 

Meer informatie: www.geomaat.nl

Kärcher
Dankzij Kärcher beschikt Anouska over de nodige materialen om haar geel zwarte Cervelo fiets schoon te maken, thuis of onderweg.

Meer informatie: www.kaercher.com/nl

Ook partner worden?
Bent u een ondernemer en heeft u een hart voor wielrennen? Anouska kan alle steun gebruiken, dus misschien kunnen wij wel partners worden. U krijgt dan sowieso een vermelding op deze website, maar in overleg is er meer mogelijk (bijv. lezing of clinic). We komen samen vast tot een mooi overeenkomst die voor beide partijen interessant is. Neem contact op voor meer informatie.