Geslaagde kennismaking met nieuwe ploeg

Het seizoen 2019 zit er net een maand op, maar de focus ligt al volledig op 2020. Anouska maakte de afgelopen dagen kennis met haar nieuwe ploeg.

Zoals we allemaal weten maakt Anouska na dit seizoen de overstap naar Parkhotel Valkenburg. Afgelopen weekend stonden de introductiedagen van deze formatie op het programma. Anouska kon zo kennis maken met haar nieuwe ploeggenotes en omkadering. Het programma was goed gevuld.

“We hebben van alles gedaan! Koken, bakken, fanatieke spelletjes, kleding passen en natuurlijk een beetje fietsen. We hebben ook een presentatie van Pioneer gekregen. In mijn Rabotijd heb ik ook met dit merk gewerkt, erg fijn om hier weer mee te gaan werken”, aldus Anouska. (tekst gaat door onder de foto`s)

Ook werd er een bezoekje gebracht aan het Shimano Experience Centre in Valkenburg. “We hebben daar een mooie rondleiding gehad, leuk om te zien allemaal. Ook hebben we kleding, schoenen en onze helmen daar gepast. Vanuit het Shimano Experience Centre hebben we een MTB-tocht rond Valkenburg gemaakt. Het regende een beetje, maar het was erg leuk. Daarna hebben we nog taarten gebakken met z`n allen. Het waren leuke dagen. Ik kijk uit naar wat komen gaat met deze ploeg!”