Update wintertraining

Begin november heeft Anouska haar trainingen weer serieus opgepakt. De hoogste tijd voor een update.

De rust zit er voor Anouska al een paar weken op. Ze is druk in voorbereiding op het seizoen 2020. Tijdens haar wintertraining is Anouska niet alleen op de racefiets te vinden, maar trekt ze ook het bos in en staat ze zelfs op de schaats.

“Ik ben nu een paar weken weer in training en het gaat best wel lekker. Twee weken terug reed ik een MTB-wedstrijdje in Ronostrand. Dat vind ik in de winter leuk om te doen. Het is een leuke afwisseling. Afgelopen weekend heb ik samen met mijn broer in Coevorden gereden, zo kwam hij ook weer eens in competitie. Aan de techniek moet ik nog wel wat schaven, maar daarom is dit juist ook een goede training. Ook ben ik een paar keer naar de Elfstedenhal in Leeuwarden geweest om te schaatsen. Niet ver van huis en leuk om dit weer te doen”, aldus Anouska over haar trainingen.

Anouska trof het de afgelopen weken redelijk met het weer in Nederland, maar binnenkort trekt ze toch naar zuidelijkere oorden voor een trainingskamp. “We gaan van 9 tot en met 19 december met de ploeg naar Calpe. Daar kunnen we lekker trainen onder de Spaanse zon, al viel het weer hier de afgelopen tijd ook niet tegen. Dat maakt het trainen ook wat leuker. De trainingen gaan goed, dus ik hoop die lijn door te trekken en zo geleidelijk op te bouwen naar seizoen 2020.”