Auto Anouska ook klaar voor seizoen 2021

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover: het wielerseizoen 2021 barst los. Niet alleen Anouska is klaar voor het nieuwe seizoen, maar ook haar eigen auto is dankzij haar persoonlijke sponsor weer klaar voor een nieuw jaar.

Anouska maakt dankzij Auto Service Burdaard al enkele jaren gebruik van een mooie VW UP. De auto werd in 2019 van mooie bestickering voorzien door Kompas Reclame, zodat duidelijk is van wie deze mooie bolide is. Nu Anouska de overstap heeft gemaakt naar Jumbo Visma Women was het tijd om de bestickering iets aan te passen en een nieuwe foto van Anouska op de auto te plaatsen. Dit werd allemaal snel en vakkundig geregeld in de eigen werkplaats van Kompas Reclame.

Daarna trok Anouska naar haar trouwe sponsor Auto Service Burdaard. Niet alleen om even bij te praten, maar ook om haar auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. “Het is fantastisch dat dit allemaal zo kan. Met de nieuwe bestickering en onderhoudsbeurt is mijn auto ook klaar voor het seizoen. We kunnen weer op en top veilig onderweg”, sprak Anouska.