Winst in Wielerronde van ’t Loo

Een dag na haar goede optreden in de AG Tour de Semois stond Anouska aan het vertrek van de Wielerronde van ’t Loo. Ook daar kwam Anouska weer uitstekend voor de dag.

Direct na de AG Tour de Semois trok Anouska naar Nederland, waar ze zondag in Bergeijk aan het vertrek stond van de Wielerronde van `t Loo. De Jumbo Visma dame reed opnieuw een sterke koers en nestelde zich in de beslissende kopgroep. In een sprint bleek Anouska de snelste, waarmee de tweede seizoenszege een feit was.

“Mooi om het weekend af te sluiten met de winst. Het was nog een lastige koers, ik voelde de benen wel na de afgelopen dagen. Ik probeerde een paar keer weg te komen, maar dat slaagde niet. Uiteindelijk reden we met een groepje van 9 rensters weg. Daarmee streden voor de zege. Op een kilometer van het einde sprong een renster weg. Ik besloot er achteraan te gaan, want anders was de zege weg. Ik kon het gaatje dichten en trok vervolgens gelijk door om het in de sprint af te ronden. Op wilskracht kon ik het afmaken, dat was toch wel erg mooi”, aldus een blije Anouska na afloop.