Anouska start in Dwars door Vlaanderen

Nadat Anouska de Trofeo Alfredo Binda aan zich voorbij moest laten gaan, is De Westereense nu goed hersteld voor Dwars door Vlaanderen.

Het klassieke voorjaar gaat woensdag verder met Dwars door Vlaanderen. Onderweg moeten de dames over 5 kasseistroken en 10 heuvels. Genoeg ingredi├źnten om de koers hard te maken. Anouska bewees eerder dit voorjaar goed in vorm te zijn. Na de Ronde van Drenthe – waar ze pas op 400 meter van de streep werd ingerekend – kreeg Anouska een verkoudheid. Daardoor moest ze even een stap terug doen, maar gelukkig kon ze al snel de training hervatten.

“Ik heb een aantal mooie trainingen op de Veluwe kunnen doen. Dus ik ben blij dat ik snel de training heb kunnen hervatten richting de rest van dit voorjaar. Dwars door Vlaanderen vind ik altijd een hele mooie koers. In februari heb ik het parcours verkend, erg pittig met veel klimmetjes. Dus het wordt mogelijk ongetwijfeld een zware koers.”

De koers is morgen op verschillende social media kanalen live te volgen, maar ook vanaf de start via livestream op Pickx.be.