Anouska wint Wielerronde van `t Loo opnieuw

In herfstachtige omstandigheden stond het damespeloton zondagmiddag aan de start van de Wielerronde van `t Loo. Anouska had haar goede benen meegenomen en greep haar tweede zege van het seizoen.

Door een wijziging in haar koersprogramma stond Anouska zondagmiddag aan het vertrek van de Wielerronde van `t Loo. Anouska bewaarde goede herinneringen aan deze koers, want vorig jaar mocht ze hier op het hoogste schavotje plaatsnemen na een klinkende zege.

Het damespeloton werd zondagmiddag geteisterd door stevige regenbuien. Anouska liet zich er niet door uit het veld slaan en trok ten aanval. Halverwege de koers kwam ze in een kopgroep terecht en die bleef bij elkaar tot aan de streep, waar een sprint de beslissing moest brengen. Anouska maakte er een lange sprint en drukte haar wiel als eerste over de meet. Twee op een rij dus voor de Westereense. (tekst loopt door onder de foto`s)

“Het was mooi om hier weer te winnen. Het was dit jaar iets closer dan vorig jaar, maar winnen is winnen. We hebben de hele koers in de regen gereden, met een paar dikke stortbuien. We kwamen met een mooie groep vooruit en moesten sprinten voor de zege. Ik zette de sprint van ver in en kon het mooi afmaken”, aldus Anouska nadat ze weer opgedroogd was.