Klaar voor laatste koersen van het seizoen

Anouska heeft de lange reis naar China gemaakt en is klaar voor haar laatste koersen van het seizoen 2023. Donderdag begint ze aan de driedaagse Tour of Chongming Island, enkele dagen daarna volgt nog de Tour of Guangxi.

Na haar wedstrijden in Italië was Anouska nog een weekje thuis. Daar werkte ze haar laatste trainingen van het seizoen af in voorbereiding op haar trip naar China. Vanaf donderdag is ze met Uno-X actief in de Tour of Chongming Island. Deze driedaagse koers kent voornamelijk vlakke ritten en lijkt dan ook een waar paradijs voor de snelle rensters van het peloton. Enkele dagen na deze ronde volgt als afsluiter van het seizoen 2023 de Tour of Guangxi.

“Na een lange reis zijn we gisteren in China aangekomen. We hebben woensdag de benen een beetje losgetrapt op de brede en goede wegen. Op dit eiland is het niet erg druk, dus het is er prachtig fietsen. Het is mijn eerste keer in China, dus dat is al een belevenis op zich. We hebben veel zin om te koersen en het seizoen goed af te sluiten. Het gaan vooral snelle ritten worden denk ik, we gaan voor een mooi resultaat met de ploeg”, aldus Anouska vanuit China.

De koers is elke dag live te volgen op Eurosport.nl/Discovery+/GCN+ vanaf een uur of acht in de ochtend.