Simac Ladies Tour volgende opdracht

Enkele dagen na haar 28e verjaardag staat Anouska aan de start van de Simac Ladies Tour.

De Simac Ladies Tour heeft vanaf dinsdag een sterk deelnemersveld aan de start. Zowel de beste sprintsters als de specialisten in het tijdrijden kunnen zich zes dagen lang in de strijd om de eindzege mengen. De organisatie van de enige Women’s WorldTour-wedstrijd in de Benelux verwacht een secondespel vanaf de start in Ede tot de finish op de Zypendaalseweg in Arnhem.

Anouska trapt dinsdag haar Simac Ladies Tour om 13.17 uur op gang met de proloog in Ede. “Ik heb er heel veel zin in. Ik wil deze koers graag rijden en voel me goed. Na de proloog volgt de rit naar Hardenberg en een tijdrit over ruim 22 kilometer. Vervolgens gaan we naar Limburg en eindigen we met een pittige rit in en rond Arnhem. Dat gaat wel voor spektakel zorgen. We starten met een sterke ploeg en ik hoop dat we ons kunnen laten zien. Het is een uitdagend parcours om lekker te koersen. Ik heb er zin in”, aldus Anouska de avond voor de koers.

De Simac Ladies Tour is dit jaar live op TV en internet te volgen. De etappewedstrijd uit de UCI Women’s World Tour is van 24 tot en met 29 augustus live te zien op Eurosport, GCN en de regionale TV-zenders Omroep Gelderland, L1 en RTV Oost. Kijk voor uitzendtijden op de website van de organisatie.