Winst in kleuren van Team Virtu

Vanaf 1 januari is Anouska officieel onderdeel van Team Virtu. Na enkele trainingsritten in de kleuren van de nieuwe ploeg, stond ze zondag aan de start van de ICW Noord competitie in de Kibbelkoele van Noord-Sleen.

Op 1 januari begon voor Anouska niet alleen een nieuw jaar,  maar ook officieel haar nieuwe avontuur bij Team Virtu. De afgelopen dagen bracht ze door op de racefiets, in de sportschool of op de MTB in het bos. Zondagmiddag koos ze de ICW Noord wintercompetitie in de Kibbelkoele uit voor een extra prikkel. 

“Ik vind het altijd erg leuk om aan deze competitie deel te nemen. De wedstrijden zijn verdeeld over de drie noordelijke provincies, dus mooi in de buurt. Het is altijd goed georganiseerd. Voor mij zijn het hele mooie trainingsprikkels in de voorbereiding op het nieuwe wegseizoen. Komende zondag sta ik in Assen weer aan de start, daarna wordt het langzaam tijd voor mijn eerste trainingskamp met de ploeg in februari”, aldus Anouska.

Anouska wist de koers winnend af te sluiten, zodat ze direct met haar Virtu op het hoogste treedje van het podium mocht plaatsnemen.